Alle trainingen en workshops hebben op dit moment een wachtlijst.

Vanaf 2015 vindt er een nieuwe indeling van de zweetwerktrainingen plaats. In maart zullen er alleen gevorderde traininingen starten en in september alleen basistrainingen. De groepen die dus nu in september 2014 starten met een basis cursus, kunnen in maart de gevorderde cursus volgen.
Nieuwe cursisten voor een basistraining, kunnen starten in september 2015. Schrijf je ook hiervoor tijdig in, want de groepen zitten snel vol, er staan er al wat op de wachtlijst.

Algemene planning

Algemene planning jachttraining, klik hier.

Algemen planning zweetwerktrainingen, klik hier

Roosters

Rooster open jachttrainingen, klik hier.

Rooster Teckelgroep, klik hier.

Rooster basis zweetwerktraining donderdag, klik hier.

Rooster basis zweetwerktraining zondag, klik hier.

Algemene informatie
De jachttrainingen worden voortdurend gegeven het hele jaar door.
Na overleg en een kennismakings-les word je ingedeeld in een groep en kun je een blok meedraaien. Een blok bestaan uit 10 lessen.Wil je meer informatie over de jachttrainingen zelf, klik dan hier

Klik hier voor het rooster van de komende maanden en de locaties.

Jachttraining teckelgroep
Op zaterdagochtend wordt afwisselend zweetwerk en jachttraining gegeven aan een teckelgroep. In overleg kunnen andere gegadigden bij een of beide disciplines aansluiten. Neem gerust even contact op!

Klik hier voor het rooster.

 

Planning Zweetwerk
Hieronder vind je de planning van de zweetwerktrainingen. Wil je meer informatie over het zweetwerk zelf, klik dan hier

Basis- en gevorderden training
Momenteel zijn er tien cursussen voor beginners, die vervolgens in maart 2021 kunnen deelnemen aan een gevorderde cursus. Daarna starten er in september 2021 weer nieuwe basiscursussen. Voor meer informatie over de basiscursus klik hier voor de gevorderden cursus klik hier.

Training onderhoud zweetwerk
Op zaterdagochtend wordt afwisselend zweetwerk en jachttraining gegeven aan een teckelgroep. In overleg kunnen andere gegadigden bij een of beide disciplines aansluiten. Neem gerust even contact op.

Workshop Zweetwerkbeleving
Zodra er voldoende aanmeldingen binnen zijn wordt een datum ingepland. Voor meer informatie over deze workshop klik hier.