Wil jij een, leuke trainings/vakantieweek in Frankrijk!
Honden op het spoor heeft samen met Berry Visser van Training en Educatie Charmille een workshop gepland van 9 mei 2021  t/m 14 Mei 2021 op het terrein van Training & Educatie Charmille in Frankrijk. Eveneens is er een workshop week van 26 september 2021  t/m 1 oktober 2021 ( Deze laatste week zit inmiddels vol). Zorg dat je er tijdig bij bent, alleen in de eerste week zijn er nog een paar plaatsjes.

Interesse? Lees dan snel verder!

Heb jij een hond met jachtpassie? Rosemarijn Gelauff van Honden op het spoor en Berry Visser van Training & Educatie Charmille hebben een interessant programma voor jou en jouw hond. Het wordt een week waarin jullie een leuke ervaring op doen in de verschillende facetten van het zweetwerk en apporteerwerk.  Maar eveneens een week waarin jij en jouw hond lekker kunnen ontspannen en genieten van het mooie najaar op het fraaie landgoed van Charmille.

Deze week is ingericht voor iedereen die kennis wil maken met de verschillende onderdelen, waarin je verbaasd zult zijn over de passie van jouw hond. Evenals de bijzondere band die ontstaat tussen hond en baas. 
Heb je al ervaring in het apporteer-en zweetwerk dan passen we training aan aan het niveau van het team.
Kortom, ook jij bent van harte welkom!

Datum en locatie
De weken starten zondag 9 mei 2021/ 26 september 2021 om 17:00 met een borrel op het langoed van Training & Educatie Charmille en eindigt met een afsluitende maaltijd op vrijdag 14 mei 20201 / 1 oktober 2021

Prijs
Kosten van deze week 495 euro. Dit is exclusief huisvesting, inclusief welkomstborrel, afsluitende maaltijd en alle lunches.
Huisjes zijn er in de omgeving te huur voor ongeveer € 350,00. Ga je met meerderen in een huisje, ben je uiteraard voordeliger uit.

Informatie en inschrijving
De week in september is volgeboekt. Je kunt je alleen nog voor de  week in mei aanmelden of eventueel aanmelden als reserve. Voor meer informatie over de inhoud en/of organisatie van de workshop kun je terecht bij:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van het centum  voor Training & Educatie Charmille,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Honden op het Spoor.

Wil je je inschrijven/aanmelden, dan kun je terecht bij:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.van het centum voor Training & Educatie Charmille.