Hieronder vind je een verwijzing naar de locaties waar wij trainen.

Almere
De Groene Kathedraal
Vanaf de Tureluurweg bereik je het Kathedralenpad. Daar aangekomen rijd je ca 1 km door tot aan de parkeerplaats.

Kotterbos
Op de Kotterbosweg aangekomen rijd je ca 1 km door naar het parkeerterrein.

Lijsterweg
Op de Lijsterweg aangekomen rijd je door tot de kruising met de Meesweg.

Leeuwerikplaats
We parkeren aan het einde van de Leeuwerikplaats.

Spotvogelpad
We parkeren op de parkerplaats kruising Michauxpad/Spotvogelpad. Volg niet exact de TomTom, deze stuurt je naar de Groenlingweg en het verkeerde deel van het Michauxpad. Volg de route vanaf de Waterlandseweg eerst naar de Kemphaanweg, Kemphaanpad en dan Michauxpad. Bij kruising Kemphaanpad en Michauxpad ga je linksaf. Je ziet dan al snel onze auto;s op de parkeerplaats staan.

Doorn
Beukenrode
Aangekomen op landgoed Beukenrode, verzamelen we ons op het parkeerterrein bij het jachthuis: Beukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn

Doorn
Landgoed Sandenburg.
We verzamelen iets voorbij het Bosrestaurant, op de kruising Sandenburglaan/Postweg

Zeist
Landgoed Rijnwijck
Odijkerweg 152, Driebergen-Rijssenberg. Eenmaal op de Odijkerweg aangekomen zie je op de hoogte van nummer 150 een rond betonnen blok staan met de cijfers 41/ 42 /. Hier tijd je een smalle asfaltweg (zijweg) op, even doorrijden ( ca 600 meter) kom je bij nummer 152. We zijn op het terrein van de eigenaar, volg de parkeeraanwijzingen van ons op en houd je hond aan de lijn.

Baarn
Wildenburglaan (Achterkant park Groenenveld)
Aangekomen op de Zandheuvelweg, bij het bomencentrum de Wildenburglaan op.
Aan het einde van de laan, verzamelen we op het parkeerterein.

Ravensteinselaan (Groenenveld)
Aangekomen op de Ravensteinselaan, verzamelen we ons direct links op het parkeerterrein.

Bananen meertje
De eerste keer dat we met een groep daar komen verzamelen we op de parkeerplaats van de Ravensteinselaan en lopen gezamelijk naar deze locatie.

Hoge Vuursche, parkeerterrein
Komende vanuit Hilversum ga je, aangekomen bij de stoplichten, ter hoogte van Hilversumsestraatweg en Hoge Vuursche weg, links af, daarna de eerste rechts tot je op het parkeerterrein komt. (Je ziet op de kaart een rechthoek aangegeven als parkeerterrein)

Kom je vanaf de Amsterdamse straat weg (Amersfoort/Baarn/Amsterdam), ga je aangekomen bij de stoplichten ter hoogte van Hilversumsestraatweg en Hoge Vuursche weg rechts af, daarna de eerste rechts tot je op het parkeerterrein komt. (Je ziet op de kaart een rechthoek aangegeven als parkeerterrein).

Kasteel De Hooge Vuursche
Om het terrein te bereiken, rijd je links naast het kasteel de poort door, bij de bocht, het bospad op en dan rechts aanhouden. Je ziet mijn auto wel staan.