Wanneer je bij Honden op het spoor met goed gevolg de gevorderde eindproef hebt afgelegd, kun je in het seizoen daarna deelnemen aan een masterclass.  Dit kan zijn een Masterclass ter voorbereiding op Verdieping zeetwerk voor de echte natuurnazoek of een Masterclass als vervolg op de gevorderde zweetwerktraining bij Honden op het spoor.

Verdieping zweetwerk
Deze mogelijkheid is echt alleen voor die combinaties die geschikt zijn om ingezet te worden voor de echte natuurnazoek. De mensen die hiervoor inschrijven, worden uitgenodigd voor een workshop in januari ‘Verdieping zweetwerk’ met boswachter Jeroen van Eijk. De dag begint met een theorie gedeelte, daarna loopt iedere combinatie een spoor. Jeroen observeert het werken van de combinaties, zie het net als je eindproeven. Na afloop bepaalt Jeroen welke teams geschikt zijn om door te gaan voor de cursus gevorderden bij Jachthondenopleiding de Heuvelrug. Een training die door Jeroen zelf gegeven wordt. Je krijgt daar via mail bericht over.

Denk jij dat jij hiervoor geschikt ben, overleg dat met  jouw instructeur en schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier en kies voor de optie Masterclass zweetwerk (Heuvelrug). De instructeurs geven uiteindelijk aan Rosemarijn door wie er geschikt zijn. Rosemarijn geeft dit door aan de Heuvelrug.

Masterclass

Degenen die wij geschikt achten, krijgen in de maanden september t/m december viermaal van een van onze instructeurs een masterclass. Deze masterclass richt zich met name op de  praktijkonderdelen die je nodig hebt om de echte natuurnazoek te gaan doen.
Nadat je je aangemeld hebt, krijg je tijdig bericht met nadere informatie en locatie.

Vervolg training gevorderden HOHS
Vanaf januari is er gelegenheid om eenmaal in de vier weken een verdieping zweetwerk te volgen bij onze eigen instructeurs. Ook deze training worden op zondag gegeven in de ochtend of de middag. Wanneer je graag nog een vervolgtraining op onze  gevorderde training wilt hebben, schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier en kies voor de optie Masterclass zweetwerk (HOHS) Je krijgt dan in het najaar bericht met nadere informatie en locatie  betreffende deze masterclass..

Deelname en kosten:
Deelname voor de Heuvelrug kan alleen na goed afleggen van de Masterclas voor Verdieping zweetwerk. Deelname voor de vervolgtraininng kan alleen na het goed uitwerken van de eindproef van de gevorderden.
Kosten voor masterclass Verdieping zweetwerk zijn voor deze 4 lssn 130 euro.
Kosten voor de masterclass vervolgtraining gevorderden is voor 6 lessen 195 euro.

Datum:
Elk jaar wordt in september/oktober gestart met de masterclass voor de Heuvelrug en in januari de masterclass voor de vervolgtraining gevorderden bij Honden oop het spoor.

Locatie:
Wij trainen op wisselende locaties in Almere, Baarn, Ermelo, Maarn , Zeewo;de, Lage Vuursche en Soest

Aanmelden:
We willen de groep klein houden zodat er voldoende aandacht is voor ieder team van voorjager met hond. Wanneer je interesse hebt, kun je je aanmelden via het inschrijfformulier en daarmee en plaats reserveren voor een van de masterclasses.