Even wat privé aandacht voor jou en jouw hond, kan vaak veel problemen voorkomen ofwel helpen problemen op te lossen.

Soms blijkt dat de overgang van een G&G cursus naar een andere hondensport groot is, oftewel je hond is ineens niet meer zo gehoorzaam als bij de hondenschool. Hoe komt dat? Maar vooral hoe los je dat op?

Vaak wordt een G&G cursus gevolgd op een afgesloten terrein en wordt er helaas nog te weinig geoefend buiten het afgesloten veld. Dat de honden het op het veldje voortreffelijk doen noemen we vaak plaatsgebonden gehoorzaamheid.

Veel trainingen, zoals o.a. jachttraining, zijn echter niet op afgesloten veld en geven meer afleiding, meer prikkels dan sommige honden aan kunnen. Echter ook dat kun je in een ontspannen sfeer trainen. Soms is het handig om dat een paar keer 1 op 1 te doen in een privéles. In deze lessen is alle aandacht voor jou en jouw hond en kunnen we samen een plan op stellen om het doel dat je voor ogen hebt te bereiken. Of het nu gaat om straks een jachttraining te volgen, willekeurig andere hondensporten dan wel om gewoon  tijdens je eigen wandelingen meer appel op je hond te krijgen, het gaat erom dat we samen proberen op een ontspannen manier jouw doel te bereiken.

Deelname en kosten
Deze privélessen zijn voor alle rassen toegankelijk. De lessen duren een half uur tot een uur. Het eerste half uur betaalt u 35 euro, ieder volgend half uur (of deel daarvan) betaalt u 15 euro extra. Voor deze trainingen vragen we je contant bij de training af te rekenen.

Locatie
Wij trainen op wisselende locaties in Almere en Baarn. Na de inschrijving bespreken we de exacte locatie.

Aanmelden
Via onderstaand inschrijfformulier kun je je aanmelden voor een privéles. ik probeer zo spoedig mogtelijk, nadat ik je aanmelding heb ontvangen, contact met je op te nemen voor het maken van een eerste afspraak.

Inschrijven

Gegevens deelnemer
Keuze training
Gegevens hond
Een onbekende kruising? Vul dan in: Onbekend
(Vullisbakkie mag ook)
Opmerkingen

Wilt u ons nog iets laten weten over u, uw hond of iets anders?

Klaar?
refresh

De informatie die u naar ons verzendt, is uitsluitend bedoeld voor Honden op het Spoor.
U hebt het recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van uw gegevens.
Om dit recht uit te oefenen, stuurt u een e-mail naar privacy@hondenophetspoor.nl.
Lees hier meer over ons privacybeleid.