Even wat privé aandacht voor jou en jouw hond, kan vaak veel problemen voorkomen ofwel helpen problemen op te lossen.

Soms blijkt dat de overgang van een G&G cursus naar een andere hondensport groot is, oftewel je hond is ineens niet meer zo gehoorzaam als bij de hondenschool. Hoe komt dat? Maar vooral hoe los je dat op?

Vaak wordt een G&G cursus gevolgd op een afgesloten terrein en wordt er helaas nog te weinig geoefend buiten het afgesloten veld. Dat de honden het op het veldje voortreffelijk doen noemen we vaak plaatsgebonden gehoorzaamheid.

Veel trainingen, zoals o.a. jachttraining, zijn echter niet op afgesloten veld en geven meer afleiding, meer prikkels dan sommige honden aan kunnen. Echter ook dat kun je in een ontspannen sfeer trainen. Soms is het handig om dat een paar keer 1 op 1 te doen in een privéles. In deze lessen is alle aandacht voor jou en jouw hond en kunnen we samen een plan op stellen om het doel dat je voor ogen hebt te bereiken. Of het nu gaat om straks een jachttraining te volgen, willekeurig andere hondensporten dan wel om gewoon  tijdens je eigen wandelingen meer appel op je hond te krijgen, het gaat erom dat we samen proberen op een ontspannen manier jouw doel te bereiken.

Deelname en kosten
Deze privélessen zijn voor alle rassen toegankelijk. De lessen duren een half uur tot een uur. Het eerste half uur ( of deel ervan) betaalt u 35 euro, ieder volgend kwartier (of deel daarvan) betaalt u 10 euro extra. Voor deze trainingen vragen we je contant bij de training af te rekenen.

Locatie
Wij trainen op wisselende locaties in Almere en Baarn. Na de inschrijving bespreken we de exacte planning en locatie.

Aanmelden
Via onderstaand inschrijfformulier kun je je aanmelden voor een privéles. ik probeer zo spoedig mogtelijk, nadat ik je aanmelding heb ontvangen, contact met je op te nemen voor het maken van een eerste afspraak.

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de training van uw keuze.
Gelieve er rekening mee te houden dat uw inschrijving nog geen deelname garandeert.
We nemen met u contact op over de mogelijkheden van deelname.

Gegevens deelnemer


Geef een nummer op waarop u makkelijk te bereiken bent, een mobiel nummer heeft onze voorkeur.

Keuze training


Gegevens hond


Een onbekende kruising? Vul dan in: Onbekend.

Opmerkingen


Klaar?


Ik ga akkoord met de Algemene leveringsvoorwaarden. *
Algemene leveringsvoorwaarden inzien Algemene leveringsvoorwaarden inzien