Honden op het spoor werkt samen met:

knjvKJV
Honden op het spoor is sinds april 2012 een samenwerkingsverband met de KJV West Utrecht aangegaan. De KJV was op zoek naar een opleiding zweetwerk voor haar leden, zodat zij regionaal voldoende opgeleide honden beschikbaar hebben voor de nazoek op aangeschoten reewild of valwild. Honden op het spoor verzorgt deze trainingen.

Samenwerking Mets jachthuis

In het kader van samenwerking hebben Mets Jachthuis uit Bunnik en Honden op het spoor de volgende afspraken gemaakt:

Bij deelname aan een zweetwerktraining of een jachttraining of een van de workshops, ontvangt u eenmalig een kortingsbon van 10% te besteden bij Mets Jachthuis te Bunnik. De korting geldt alleen op niet-afgeprijsde artikelen. Mets Jachthuis is een webshop, maar is ook op veel jachtbeurzen en jagersdagen te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk, op afspraak, in Bunnik, langs te komen. Vraag naar de kortingsbon!

Als u bij Mets jachthuis trainingsrelateerde artikelen koopt boven de € 75, ontvangt u eenmailg een kortingsbon van 10% te besteden bij Honden op het spoor voor deelname aan een workshop of basiscursus. Vraag hiernaar bij uw bestelling! Voor meer informatie over Mets Jachthuis klik dan op onderstaand logo.

metsjachthuis

hond_in_zichtSamenwerking Hond in Zicht
Honden op het spoor werkt ook nauw samen met Marleen van Baal van Hond in Zicht. Marleen is coach voor mens met hond, haar kennis en kunde samen met de ervaringen van Rosemarijn zorgen voor de workshop 'De jachthond als huishond'. Momenteel is deze workshop even stopgezet wegens drukke agenda's. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust even contact op.