Ieder jaar starten we in het voorjaar een training zweetwerk voor gevorderden. Aan deze training kan alleen worden deelgenomen door een team van voorjager en hond die de basistraining hebben gevolgd of aantoonbaar basiszweetwerk beheersen.

Bij de gevorderden gaan we verder met het geleerde in de basistraining en gaan we langzamerhand over op sporen die uiteindelijk meer dan 600 meter zijn, door greppels, dichte vegetatie gaan en wel tot 24 uur voor aanvang van de nazoek gelegd zijn. Daarnaast leer je werken met verwijzingen, wordt schotvastheid getest en wordt ook wel een spoor uitgezet met enkel hoefafdrukken.

Deelname en kosten:
Deze training is voor alle rassen toegankelijk. Aan de gevorderde training kunnen maximaal 6 baas/hond combinaties deelnemen. Deze 10 lessen durende training kost € 250,- inclusief koffie / thee.

Datum:
In maart 2022 starten we met een aantal zondag groepen. Op zondag start een groep om 09:00 uur en een om 12:00 uur. De lessen duren 2 a 3 uur, eenmaal in de twee weken. De specifieke data worden nader bekend gemaakt.

Locatie:
Wij trainen op wisselende locaties in Almere, Baarn, Ermelo, Maarn en Doorn

Aanmelden:
We willen de groep klein houden zodat er voldoende aandacht is voor ieder team van voorjager met hond. Wanneer je interesse hebt, kun je je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier en daarmee en plaats reserveren voor de training zweetwerk voor gevorderden in maart 2021. Houd wel rekening met een eventuele wachtlijst, zeker voor de zondag.. 

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de training van uw keuze.
Gelieve er rekening mee te houden dat uw inschrijving nog geen deelname garandeert.
We nemen met u contact op over de mogelijkheden van deelname.

Gegevens deelnemer


Geef een nummer op waarop u makkelijk te bereiken bent, een mobiel nummer heeft onze voorkeur.

Keuze training


Gegevens hond


Een onbekende kruising? Vul dan in: Onbekend.

Opmerkingen


Klaar?


Ik ga akkoord met de Algemene leveringsvoorwaarden. *
Algemene leveringsvoorwaarden inzien Algemene leveringsvoorwaarden inzien