Ieder jaar starten we in het voorjaar een training zweetwerk voor gevorderden. Aan deze training kan alleen worden deelgenomen door een team van voorjager en hond die de basistraining hebben gevolgd of aantoonbaar basiszweetwerk beheersen.

Bij de gevorderden gaan we verder met het geleerde in de basistraining en gaan we langzamerhand over op sporen die uiteindelijk meer dan 600 meter zijn, door greppels, dichte vegetatie gaan en wel tot 24 uur voor aanvang van de nazoek gelegd zijn. Daarnaast leer je werken met verwijzingen, wordt schotvastheid getest en wordt ook wel een spoor uitgezet met enkel hoefafdrukken.

Deelname en kosten:
Deze training is voor alle rassen toegankelijk. Aan de gevorderde training kunnen maximaal 6 baas/hond combinaties deelnemen. Deze 10 lessen durende training kost € 250,- inclusief koffie / thee.

Datum:
In maart 2020 starten we met twee donderdag groepen en een aantal zondag groepen. Op zondag start een groep om 09:00 uur en een om 12:00 uur. De lessen duren 2 a 3 uur, eenmaal in de twee weken. De specifieke data worden nader bekend gemaakt.

Locatie:
Wij trainen op wisselende locaties in Almere, Baarn, Maarn en Doorn

Aanmelden:
We willen de groep klein houden zodat er voldoende aandacht is voor ieder team van voorjager met hond. Wanneer je interesse hebt, kun je je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier en daarmee en plaats reserveren voor de training zweetwerk voor gevorderden in maart 2020. Houd wel rekening met een eventuele wachtlijst, zeker voor de zondag.. 

Inschrijven

Gegevens deelnemer
Keuze training
Gegevens hond
Een onbekende kruising? Vul dan in: Onbekend
(Vullisbakkie mag ook)
Opmerkingen

Wilt u ons nog iets laten weten over u, uw hond of iets anders?

Klaar?
refresh

De informatie die u naar ons verzendt, is uitsluitend bedoeld voor Honden op het Spoor.
U hebt het recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van uw gegevens.
Om dit recht uit te oefenen, stuurt u een e-mail naar privacy@hondenophetspoor.nl.
Lees hier meer over ons privacybeleid.