In de afgelopen jaren haalden meerdere cursisten de officiële Orweja zweetwerkproef F. Sommigen zelfs na enkel de basistraining te hebben gevolgd. Dat is een knappe prestatie! Onlangs zijn Tamara van Dam en Jeroen van Eijk aan de successen toegevoegd.

Alle teams gefeliciteerd met jullie succes!

Tamara van den DamTamara van den Dam had nauwelijks met haar Weimaraner Misthy de cursus afgerond of zij stonden al voor hun eerste F-proef. Met een U en 2e plaats behaalde zij op 26 maart 2016 in Beesterzwaag een geweldig succes. En in de weken daarna volgden nog eens twee successen!

Jeroen van EijkVoor Jeroen van Eijk en zijn Cesky Fousek Jet is nazoek hun werk. Super gaaf is het dan ook dat zij, na de eerste cursus te hebben afgerond, meteen de eerste F proef met succes uitwerkten. Op 26 maart 2016 Beesterzwaag liet dit team zien wat zweetwerk is.

Marjo HagoortMarjo Hagoort was een van de eerste voorjagers die bij Honden op het spoor de KNV zweetwerktraining volgde en met succes!
Zaterdag 23 maart 2012 werkte dit team met een mooi resultaat de F-proef uit.

Lisette van Zwol Eerste plaats en Uitmuntend voor: Lisette van Zwol met Lidewij de Basset.
In maart haar basiscursus afgerond en dan in april al een F-proef halen is een enorme felicitatie waard!

Cora SuijkerbuykIk was er bij 28-09-2013: Cora Suijkerbuyk en haar Femke waren de laatse van die dag, ook zij behaalden een mooi succes: de eerste keer een proef lopen en meteen met succes!

Catharina HededamDe jury was vol lof over de nog jonge Sardo: veelbelovend!
Super leuk dat ik op 28-09-2013 deze proef van Catharina Hededam met Sardo langs de zijlijn mee mocht maken. Ook zij liepen hun eerste proef meteen met succes!