Enige interesse in jachttraining of gewoon apporteren leren als spel voor jou en je hond?

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, organiseren wij weer een workshop apporteren, waarin het plezier voor hond en baas voorop staat.

Iedere hond heeft ergens een jachtinstinct in zich. De één wat verder ontwikkeld dan de ander. Of het nu gaat om een voorwerp op te halen, dan wel een echte prooi. Het is beide apporteren en op een leuke manier aan te leren.

De workshop apporteren wordt gegeven in een ontspannen sfeer waarbij alle facetten van het basis apport worden behandeld en waarbij u uiteindelijk zelf ook aan de slag gaat met uw hond.

Het apporteren kun je in 4 onderdelen opsplitsen:

  • Het vasthouden van een voorwerp.
  • Het oppakken van een voorwerp.
  • Het loslaten van een voorwerp.
  • Het ophalen van een voorwerp.

Hoe maak je bovenstaande onderdelen aantrekkelijk voor jou en je hond en welke oplossingen zijn er als een onderdeel niet lukt. Op het moment dat jouw hond het apporteren beheerst zijn er vele variaties mogelijk om deze activiteit spannend en leuk te houden.

Samengevat:Hoe leuk kun je het apporteren voor jou en je hond maken. Gaat jouw hond uitkijken naar het (dagelijks) half uurtje apporteren?

Deelname en kosten
Deze workshop is voor alle rassen toegankelijk, er kunnen maximaal 6 baas/hond combinaties deelnemen. De kosten voor deze workshop zijn € 50,- inclusief koffie / thee. Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de workshop ca 2 a 3 uur.

Locatie en tijdstip
Groene Kathedraal, Almere
In overleg na voldoende aanmeldingen.

Aanmelden
Via onderstaand inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de workshop.